sâmbătă, 17 aprilie 2021

Activități de Paște pentru familii

Dacă sunteți in căutare de activități distractive pentru a vă bucura de venirea Paștelui împreună cu familia vedeti acest amestec de jocuri și activități în interior și în aer liber pentru părinți si copii de toate vârstele.
🥚 Cursa de ouă cu linguri

Încercați acest joc în aer liber după ce vânătoarea de ouă de Paște s-a încheiat! Cursele de ouă și linguri nu incetează să amuze copiii, având o veche tradiție in multe țări. Aveți nevoie de ouă de Paște, fierte si colorate, linguri de lemn sau metalice pentru fiecare participant. Cursa se poate organiza individual sau în stil de ștafetă. Distracția este garantată!


🌷 Plantați flori

Paștele simbolizează renașterea, deci ce zi mai bună pentru a planta flori cu micuțul grădinar în devenire? 


📗 Citiți cărți despre primăvară si Paște

Adunați copiii ca la o sezătoare cu o carte bună, mai ales dacă Paștele cade într-o zi ploioasă in acest an. Se poate si in aer liber dacă vremea este frumoasa, in curte sau la iarbă verde undeva in natură.🍬 Joc de ghicit cu bomboane colorate

Un joc amuzant și ușor de interior pentru toate vârstele! Umpleți un borcan cu jeleu sau bomboane colorate și rugați fiecare membru al familiei să ghicească câte bomboane există. Câștigătorul (cel mai apropiat fără a trece peste) ia totul! Atentie la micii pofticioși pentru a nu manca prea multe bomboane, iși pot face provizii pentru timp indelungat dacă sunt norocoși.


🎋 Decorați un copăcel cu ouă de Paște

Decorați un copac (în interior sau în exterior, în funcție de vreme) cu ouă de Paște din diferite materiale și orice alt decor de primăvară (cum ar fi panglici pastelate sau flori de hârtie). Este o activitatea perfectă pentru copiii care indrăgesc impodobirea brădutului de Crăciun.✂️ Creați meșteșuguri de Paște

Realizati impreuna cu copiii diferite obiecte decorative pentru masa dvs. de Paște, urechi de iepuraș distractiv sau bonete creative pentru toți membrii familiei si oaspeți.


🍪 Faceți preparate de Paște împreună cu cei mici

Implicați-vă copiii în bucătărie făcând preparate delicioase sau desert pentru masa de Paște. Sunt o sumedenie de retete simple care i-ar putea distra pe copii și i-ar face sa aprecieze rezultatele, pentru ca au participat și ei.


🐰 Alegerea cadourilor pentru apropiați, dar in primul rand pentru cei mici

Nu in ultimul rând alegerea de cadouri pentru copii, la această activitate copiii participând doar prin asteptarea cu sufletul la gură pentru a vedea ce le poate aduce Iepurașul anul acesta.


Abonati-va prin: RSS EmailMail FacebookFacebook

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Puzzle Games
Fotografii facute de mine
Free counters!