marți, 10 martie 2020

Vitamina C




Beneficiile vitaminei C au fost descoperite cu mult timp in urma, iar in prezent alimentele bogate in vitamina C sunt considerate de ajutor in tratarea numeroaselor afectiuni, de la raceala pana la depresie.

Surse naturale de vitamina C ↧

Legumele cu un continut important de vitamina C:
- ardeii iuti rosii si verzi;
- ardeii grasi;
- patrunjelul si cimbrul;
- legumele verzi cu frunze (spanac, varza, broccoli etc.);
- conopida;
- usturoiul;
- cartofii;
- morcovii;
- sparanghelul.

Legumele cu un continut important de vitamina C:
- fructele de kiwi;
- fructele de papaya;
- fructele de guava;
- clementinele;
- portocalele;
- grapefruitul;
- capsunele;
- pepenele galben;
- coacazele negre;
- prunele;
- caisele;
- piersicile;
- ciresele;
- ananasul;
- fructul pasiunii;
- lamaia verde;
- mango;
- zmeura;
- strugurii.



Abonati-va prin: RSS EmailMail FacebookFacebook

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Puzzle Games
Fotografii facute de mine
Free counters!