vineri, 5 martie 2021

Jucarii potrivite pentru copii

 








Din ce in ce mai des, din confortul casei, alegem cumparaturile online. Vom gasi intr-un singur loc numeroase optiuni de jucarii pentru copii, economisind astfel timpul petrecut in magazine, timp pe care il vom putea dedica familiei. In prezent, exista o oferta foarte bogata de jucarii la un click distanta, precum oferta magazinului online Educarici.ro: jucarii educative, jucarii din lemn, jucarii pentru bebelusi, jucarii de exterior,  jucarii de interior, produse pentru camera copilului dar si pentru familie.

Este important sa alegi jucaria potrivita pentru varsta copilului. Majoritatea jucariilor sunt catalogate in funtie de varsta pentru care acestea sunt potrivite, pentru ca anumite jucarii pot avea mici accesorii de plastic care pot fi daunatoare pentru copiii mici.

Copilul va fi incantat daca jucaria va intruchipa un personaj cunoscut lui, o figurina dintr-un desen animat sau ceva care sa aiba legatura cu activitatile zilnice ale parintilor si va fi entuziasmat sa isi prezinte noul prieten la locul de joaca, sau in cercul lui de amici.

Bebelusii sunt incantati de lucruri care se misca, iar cele mai bune jucarii pentru ei sunt cele viu colorate, care produc sunete de scurta durata, jucariile zornaitoare, jucarii de tras, de impins, pentru dentitie sau de plus.

Jucariile educative sunt alegerea ideala pentru copiii, fie ca sunt bebelusi sau de varste mai mari, deoarece ofera doua beneficii intr-un singur produs: educa si distreaza. Sunt jucarii excelente care invata copiii sa isi controleze rabdarea, furia si atentia sau ii pot indruma sa descopere joaca in echipa sau individuala.

Jucariile din lemn ajuta la stimularea curiozitatii copiilor, a imaginatiei, a creativitatii, a abilitatilor manuale, acestea fiind cadouri ideale pentru copii cu orice ocazie.

Jocurile si jucariile ofera copiilor starea de veselie de care au nevoie zilnic, ii ajuta sa se dezvolte ca persoane creative, increzatoare, libere si sa isi insuseasca simtului raspunderii chiar de la o varsta mica.

Timpul petrecut in aer liber este foarte important pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor. Alegerea jucariilor pentru exterior este foarte importanta pentru ca cei mici sa se distreze si sa faca miscare in acelasi timp, in curte, parcuri, spatii de joaca, alaturi de prieteni sau familie, toate acestea ducand la descoperirea mediului inconjurator.

Abonati-va prin: RSS EmailMail FacebookFacebook

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Puzzle Games
Fotografii facute de mine
Free counters!